پف نکردن کیک: بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون: 1) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه). 2) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و .دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ. 3) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از افزایش باکتریهای روده
نکاتی در خصوص کاپ کیک و مافین
علت خمیری شدن کیک
کیک ,هم ,خیلی ,پف ,نکردن ,داخل ,پف نکردن ,تخم مرغ ,نکردن کیک ,مایع خیلی ,یا مایع
درباره این سایت