محل تبلیغات شما
علت خمیر شدن کیک چیست؟ اول از همه خیلی خلاصه از علت خمیر شدن کیک براتون می نویسم. در قسمت بعد با جزئیات هر علت را توضیح می دهم. خواهم نوشت چیکار کنید که دیگر کیک هایی که می پزید خمیر نشود. و در نهایت یک کیک اسفنجی و پف دار داشته باشید. کیکتان خمیر و خراب می شود چون: دستور کیک مشکل دارد. نکات پخت کیک را رعایت نکردید. اندازه های مواد کیک را درست اندازه گیری نکردید و مواد آن را کم یا زیاد شدند. قالب درستی برای پخت کیک انتخاب نکردید.

افزایش باکتریهای روده

نکاتی در خصوص کاپ کیک و مافین

علت خمیری شدن کیک

کیک ,خمیر ,نکردید ,شدن ,مواد ,پخت ,شدن کیک ,پخت کیک ,علت خمیر ,کیک را ,خمیر شدن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گاه نوشت های مهدی