نکته های مهم در پخت کیک _ به زمان پخت توجه کنید. پخت بیش از زمان تعیین شده باعث خشک شدن کیک می شود. بهتر است ۱۰ دقیقه قبل از به پایان رسیدن زمان پخت، کیک بررسی شود _ دمای فر را با دماسنج مخصوص فر مطابقت دهید. معمولاً دمای فر با آن چه نشان می دهد متفاوت است. پخت بیش از حد می تواند منجر به خشک شدن کیک شود. _ ماست، ماست چکیده یا شیر بریده را با مقداری از شیر جایگزین کنید زیرا ماده اسیدی در آن گلوتن موجود در مایه کیک را نرم تر می کند. افزایش باکتریهای روده
نکاتی در خصوص کاپ کیک و مافین
علت خمیری شدن کیک
کیک ,پخت ,زمان ,فر ,خشک ,شدن ,نکته های ,دمای فر ,بیش از ,شدن کیک ,پخت کیک
درباره این سایت