محل تبلیغات شما
پف نکردن کیک: بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون: 1) تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده(حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه). 2) مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و .دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ. 3) میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از

افزایش باکتریهای روده

نکاتی در خصوص کاپ کیک و مافین

علت خمیری شدن کیک

کیک ,هم ,خیلی ,پف ,نکردن ,داخل ,پف نکردن ,تخم مرغ ,نکردن کیک ,مایع خیلی ,یا مایع

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هر کتاب، فرصت یک زندگی تازه